ABOUT خواص عسل

About خواص عسل

About خواص عسل

Blog Article

مصرف ۱- ۲ قاشق غذاخوری عسل قبل از خواب باعث تغذیه کبد ، تامین انرژی مغز در طول شب می‌شود و کمک به داشتن یک خواب آرام می‌کند.

مصریان باستان، آشوری‌ ها، چینی‌ها، یونانیان و رومی‌ ها از عسل برای التیام زخم‌ ها و درمان بیماری‌ های روده استفاده می‌ کردند. از چند دهه قبل تا کنون، عسل تحت بررسی‌ های آزمایشگاهی و بالینی توسط گروه‌ های پژوهشی مختلف قرار گرفت. چشمگیرترین کشف درباره عسل، خاصیت ضدباکتری عسل بود که در تحقیقات متعدد به آن اشاره شده است. عسل طبیعی، در مقابل بسیاری از ارگانیزم‌ ها نظیر سالمونلا، شینگلا، اشریشیا کولی، هلیکوباکتر پیلوری و غیره، خاصیت ضدباکتریایی از خود به نمایش می‌ گذارد.

عسل طبیعی با گذر زمان ممکن است کریستالیزه شود و دانه های کوچک یا بزرگی در آن شکل بگیرند.

همچنین، توجه به این نکته مهم است که خواص ضد باکتریایی عسل به میزان و نوع عسل ممکن است متغیر باشد و به ویژگی های عسل مربوط باشد.

استفاده از مطالب روزانه با ذکر منبع و قرار دادن لینک روزانه آزاد است.

بهبود گوارش: عسل دارای آنزیم های معده ای مثل آمیلاز و کاتالاز است که به بهبود عملکرد سیستم گوارش کمک می کنند.

عسل دارای خواص ضد باکتریایی قدرتمندی است که به دلیل وجود مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها، مواد ضد میکروبی و ویتامین ها در ترکیبات خود، به سلامتی انسان ها کمک می کند:

پیشینه کاربرد عسل در مصر دست‌کم به ۲۲۰۰ تا ۲۶۰۰ سال قبل از میلاد مسیح می‌رسد.[نیازمند منبع] مصریان قدیم از عسل دست‌کم به صورت ۹۰۰ فراورده بهره می‌برده‌اند.

مطلب مشابه: مزایای مصرف قهوه به صورت روزانه؛ خواص شگفت انگیزه نوشیدنی قهوه

برخی مطالعات نشان داده اند که عسل می تواند به عنوان یک مکمل به درمان بیماری های مقاوم به دارو مثل عفونت های تنفسی کمک کند.

اگر برای مشکلات قلب و عروق می‌خواهید از عسل استفاده کنید پیشنهاد می‌کنیم قبل از آن مطلب عسل برای مشکلات قلب more info و عروق را مطالعه کنید چرا که به طور کامل در این باره صحبت شده است.

عسل زهراق: این نوع عسل از شهد گل های زهراق (یا گیاه زهراق) استخراج می شود. زهراق یک گیاه دارویی است و عسل زهراق دارای خواص دارویی خاصی است.

عسل تقریبا برای انواع زخم و سوختگی مانند سایش، آبسه، واریس، جذام، سوختگی و… مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کودکانی که در رژیم غذایی آنها عسل وجود داشته، علاوه بر ساخت سلول‌های خونی بیشتر، وزن گیری بهتری نیز نسبت به کودکان دیگر داشته‌اند.

Report this page